Nimetön

Runoilija albert

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyväksyisitkö sinä minut
päivän jokaisena hetkenä
ja yön pitkänä tuntina.

Rikkinäisenä, repaleisena, raadeltuna
paljaaksi puettuna, petettynä
itkevänä, surevana, kaipaavana
nousevana, nauravana ja leikkisänä.

Hyväksyisitkö sinä minut
vai kääntäisitkö sinä vain katseesi
valmiiseen kuvaan, malliin tai muottiin
sanoitettuun lauluun tai näyteltyyn tekstiin.

Hyväksyisitkö sinä minut?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyväksytyksi tuleminen omana vajavaisena itsenään on eheyttävä kokemus. Herkkä runosi kuvaa lämpimästi asiaa.

 

Käyttäjän kaikki runot