Itsekkyydestä

Runoilija albert

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paljon on vilpittömyyttä,
ja paljon niitä jotka sanovat
"Itsekkyydestä kaikki alkaa
ja kaikki päättyy"

Niinkö todella?

Toivooko äiti lopultakaan lapsestaan
lääkäriä, insinööriä tai tuomaria
vai aikuisena lasta,
jolla oli kerran rakastavat vanhemmat?

Entäpä mitä ajatteli pyhien kirjojen mies
joka omalla verellään
kaikkien häntä ennen olleiden
- ja jälkeen tulevien -
synnit anteeksi saattoi?

Ja ajatteliko vain itseään mies,
jonka Schindlerin listasta opimme tuntemaan?

Toivoa on. Vaan paljon on vilpittömyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot