Nimetön

Runoilija Alkemisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2006
Viimeksi paikalla: 13.4.2022 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksija, joskus naiivi, joskus yltiö-pessimisti.. Kurja koira, joka tahtoo kasvaa sudeksi ja omistaa siivet, jotta voi kutsua itseään korpiksi.. Eli olen tulevaisuuden rappiotaiteilija, täysin sopimaton esimerkki, mutta oman elämäni sankari - ainakin jonain päivänä.
 

työvuorolla aukean tunteella
lintsaan tunteetta
koen tehtäväkseni
kirjoittaa
olla Taiteilija
Luova
Luoja

oi, kuinka tärkeä olenkaan
maailmantuskan kantaja
kuka tätä kantaisi jos en minä
minä minä minä minä

kai olet nähnyt kun nenäni pyrkii taivaaseen
kai olet kuullut kun Luoja baareissa armosta vastailee
jos vastailee
usein tyytyy seuraamaan
kuolevaisten hupsuttelua
voi teitä
pieniä

ja tämä runokin on ironiaa
tiedän että nyökyttelit
ja minä nauran
sopivasti
vaikken ole harjoitellut
sillä minulla on köyhän valtakunta
tahdon voima
ja kruunuttoman kunnia
ihmisen ajan

Selite: 
pelastan tämän ajalta ja sen katoamiselta en ole täällä enää kauan
Kategoria: 
 

Kommentit

Omantunnon ääni, itseironinenkin, kolahti. Kiitos.

haikeaa tekstiä, upea.. hiljaseks veti! ^^

Upeaa! Pidin :)

Huikaisevan upeaa tekstiä, loistavaa sanankäyttöä!

 

Käyttäjän kaikki runot