koiranomistajalle

Runoilija shinju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä usko. Älä toivo. Älä rakasta.
 

Kun aiot kerrankin nukkua aamulla pitkään, sinut herätetään armotta kuolaamalla naamallesi.
Istut sohvalle ja huomaat että sinne on piilotettu mädäntynyt siankorva.
Löydät lempi huulikiiltosi puoliksi syötynä.
Kun yrität samalla syödä ja katsoa telkkaria, on edessäsi pian kuolalammikko.
Jos joku kulkee talosi ohitse saat tietää siitä välittömästi viiden minuutin haukunnasta ja oven raapimisesta.
Huomaat että taas ihanimmissa housuissasi on reikiä.
Kun yrität illalla nukkua, joudut taistelemaan nukkumapaikasta hänen kanssaan.
Kun olet lähdössä ulos, sinua syyllistetään anovilla katseilla.

Mutta kun tulet takaisin sinut toivotetaan joka kerta rakkaudella ja pusuilla takaisin.

Selite: 
Koiranomistajan elämää. Meidän niin hyvinkoulutetusta, rakkaasta, lihavasta, hemmotellusta Venla-"Valentina"-hauvelista. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Hihi, tuttu tunne. Sellaista se on kun on hauveli. Hauvelit on ihania. Aina se on yhtä iloinen kun palaa jostain. :)

aivan ihana! tutulta kuulostaa :D

 

Käyttäjän kaikki runot