makea

Runoilija shinju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä usko. Älä toivo. Älä rakasta.
 

Suusi puhuu maitoa ja hunajaa.
Lauseet täytetty toffeella.
Sanat kuorrutettu suklaalla.
Tavuissa hitunen sokeria ja kanelia.
Kirjaimet koristeltu marsipaaniporsailla.

Liian makeaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä jopa liian makeaa. Söpö runo.

nams.
Tosi makea runo :>

suloista! pisti niin hymyillyttämään =)

 

Käyttäjän kaikki runot