Älä pelkää huomista

Runoilija WhatAboutUs

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.9.2017
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 18:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






 
 
Kaupassa itkee suloinen pieni vauva.
Nukahtaa isänsä olkapäätä vasten.
Pianotuolilla istuu lapsen parsittu lempinalle.
Odottaa lasta koulusta.

Posti toi tänään kirjeen.
Älä pelkää huomista. 

@WhatAboutUs
 
 
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot