kuollut omenapuu

Runoilija XXX

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laula niinkuin kukaan ei kuulisi.

Tanssi niinkuin kukaan ei näkisi.

Rakasta niinkuin ei koskaan sattuisi.

Elä niinkuin taivas olisi maan päällä.
 

kuollut omenapuu
sen oksat riettaat
salamanvalossa näyttäytyy
pimeyteen jälleen vaipuen
vain uudestaan esille tullakseen

kuollut omenapuu
myrskystä selvinneenä
seisoo yksinään
kohti taivasta kurottaa
pääsemättä koskaan perille

kuollut omenapuu
ajan ja sään runtelema
hyvät ajat nähneenä
kertoo tarinaa
jota ketää kuulla ei saa

kuollut omenapuu
pystyyn lahoaa
tilaa uusille versoille antaen
karuun maahan kaatuen
katoaa tarina kauneuden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Jotenkin jäi semmonen tunne, että tämä taitaa kertoa enemmästäkin, kuin vain omenapuusta..

Todella upea persoonallinen tyyli tässä.

Hieno runo. Jotenkin jäi semmonen tunne, että tämä taitaa kertoa enemmästäkin, kuin vain omenapuusta..

Todella upea persoonallinen tyyli tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
XXX Nimetön 2.8.2005 1 Runo
XXX Miksi aina? 12.8.2005 2 Runo
XXX Kesän lapsi 8.10.2005 3 Runo
XXX You raise me up 31.10.2005 3 Runo
XXX Hän 11.9.2006 1 Runo
XXX Da mihi amplectia mille 24.11.2006 4 Runo
XXX Kuule huutoni 13.1.2008 0 Runo
XXX särkyvää 8.4.2008 2 Runo
XXX kuollut omenapuu 9.8.2009 4 Runo
XXX joulupukin huoli 17.12.2010 3 Runo