Miksi aina?

Runoilija XXX

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laula niinkuin kukaan ei kuulisi.

Tanssi niinkuin kukaan ei näkisi.

Rakasta niinkuin ei koskaan sattuisi.

Elä niinkuin taivas olisi maan päällä.
 

Miksi aina
kun onnen löytäneen luulen
sitä koskaan en saanutkaan?
Miksi aina
vain toisten onnen nähdä saan?
Miksi aina
kun maailma kauneimpiaan näyttää
mä en niitä saa?
Miksi aina
mä yksin joudun olemaan?

Selite: 
Miksi aina?.?.?.
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsellä usein aivan samanlaisia tunteita, mutta ehkä vielä joskus<3

Et ole yksin yksinäisyydessäsi... (ihan outo lause)
;D jaa,a siinäpä kysymys meille kaikille.
Hianohan se on. :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
XXX kuollut omenapuu 9.8.2009 4 Runo
XXX Da mihi amplectia mille 24.11.2006 4 Runo
XXX joulupukin huoli 17.12.2010 3 Runo
XXX Kesän lapsi 8.10.2005 3 Runo
XXX You raise me up 31.10.2005 3 Runo
XXX Miksi aina? 12.8.2005 2 Runo
XXX särkyvää 8.4.2008 2 Runo
XXX Hän 11.9.2006 1 Runo
XXX Nimetön 2.8.2005 1 Runo
XXX Kuule huutoni 13.1.2008 0 Runo