Hän

Runoilija XXX

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laula niinkuin kukaan ei kuulisi.

Tanssi niinkuin kukaan ei näkisi.

Rakasta niinkuin ei koskaan sattuisi.

Elä niinkuin taivas olisi maan päällä.
 

Hän istui yksin pimeässä
Miettien elämäänsä
Sen murheita ja vähäistä iloa
Mitä kaikkea Hän olisikaan voinut saavuttaa
Jos ei olisi pelännyt niin paljon elää
Sillä hän oli koulukiusattu
lähes koko peruskoulun ajan
se oli tuhota hänen elämänsä ja
vasta muutama vuosi sitten
Hän on alkanut uskaltaa elää
löytänyt monta pientä syytä elämään
mutta kaikkein suurin syy, rakkaus
sitä Hän ei vielä ole löytänyt
se masentaa Häntä ja vie Hänet välillä pohjaan päin
mutta aina Hän on löytänyt uuden syyn nousta pintaan
ja usein se on vedetty kuin matto hänen altaan
mutta silti, silti Hän nousee takaisin
sillä hän haluaa uskoa että vielä joskus
Hän löytää sen suurimman syyn elää
sen ainoan oikean
rakkauden

Selite: 
toivottavasti HÄn löytää sen joskus^^
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo koulukiusaamisesta.
Yleensä kiusatut ovat henkisesti vahvempia kuin kiusaajat.Eivät he muuten kestäisikään kaikkea mitä joutuvat kokemaan.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
XXX Hän 11.9.2006 1 Runo
XXX joulupukin huoli 17.12.2010 3 Runo
XXX kuollut omenapuu 9.8.2009 4 Runo
XXX Kuule huutoni 13.1.2008 0 Runo
XXX Miksi aina? 12.8.2005 2 Runo
XXX särkyvää 8.4.2008 2 Runo
XXX Kesän lapsi 8.10.2005 3 Runo
XXX Nimetön 2.8.2005 1 Runo
XXX Da mihi amplectia mille 24.11.2006 4 Runo
XXX You raise me up 31.10.2005 3 Runo