Kiertopalkinto

Runoilija hukkapiilo93

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 29.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rikki sekoitetun mielen omaava, mutta samalla elämää rakastava tyttönen.
 

Ajattelenkohan minä enää
Ymmärränköhän tekojeni seurauksia
ja pystyisinköhän oikeasti elämään niiden kanssa
Ainakin vielä voin tuntea katumusta
Kadunhan sitä
etten mennyt pidemmälle jo aiemmin

Ymmärränkö mitä teen
kun imen savua keuhkoihini
ja kuinka mieleni lopulta turtuu
kun herään joka viikonloppu eri pojan kainalosta
Entä jos se kiertopalkinnon maine
satuttaakin luultua enemmän

Ymmärränkö että nuoruus ei ole ikuista
ja jonakin päivänä minä ja vartaloni
on liian vanha tähän peliin
Että jonakin päivänä minä en kelpaakaan
enää hetkelliseksi huvitukseksi

Kyllähän minä ymmärrän
Harmi vain etten enää välitä
koska minun täytyy täyttää tämä tyhjyys nyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot