Katkeruus

Runoilija Yön tytär

nainen
Julkaistu:
250
Liittynyt: 22.9.2011
Viimeksi paikalla: 8.10.2023 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1985

Kaunis kiitos kaikille jotka ovat antaneet palautetta runoistani :)
 

Katkeruus on ottanut sinut valtaasi

Kasvattanut kuivia orjantappuroita sydämeesi

Sinä olet kuollutta lihaa

Jonka ajan hammas jauhaa maan tomuun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh!...mutta jotkut rajaavat elämän karuksi aavikoksi

Sulla on hyvä syntymäpäivä. Runosi on erilainen ja kielesi on persoonallinen.

Sivut