Tulisitko vierelleni...

Runoilija juhis666

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 22:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1985

Pitkä tauko ollut runojen kirjoittamisessa. Katsotaan miten nyt tämä lähtee liikkeelle! :)
 

Ilta hämärtyy ja minun tulee kylmä.Pilvien takaa tähdet valaisevat minun sieluni,yksin kylmällä penkillä istun ja toivon vierelleni tulevan sen jota kaipaan.

Syksy on täällä taas tuoden tunteen kaipuun ja yksinäisyyden.Kuka minut löytäisi keskeltä kuolleiden lehtien ja elävien muistojen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen ymmärtänyt, että joku Sinut on "löytänyt". Se on erittäin ihanaa ajateltavaa.
 

Käyttäjän kaikki runot