Hymy kasvoillani

Runoilija juhis666

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2003
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 22:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1985

Pitkä tauko ollut runojen kirjoittamisessa. Katsotaan miten nyt tämä lähtee liikkeelle! :)
 

Kuiskaan korvaasi sanat kauniit jotka tiedän sinun haluavan kuulla.Sinä nukut niin suloisesti vierelläni ja näytät kauniimmalta kuin koskaan aikaisemmin.Silitän hiuksiasi ja annnan sinulle suukon poskelle.

Nousen sängystä,huoneessa on hämärä ja hieman viileä.Menen ikkunan luo,yön aikana on satanut lunta ja maa on valkoinen.Suuntaan ovelle ja katson vielä kerran sinuun,olet vieläkin täydessä unessa.

Poistun huoneesta huoneesta hymyillen,onnellisena sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää.^^

huoh... sai hymyilyttämään, vaikka jotenkin haikea...
=)

Ihana runo. Sai miutkin hymyilemään :)

aivan älyttömän kaunis runo :) aika sanoisinko todentuntuinen

On todellakin ihanaa, kun nukkuvaa rakasta katsella saa. 
 

Käyttäjän kaikki runot