Kuka olen?

Runoilija TuomasL

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen lapsi jota tuuli kuljettaa
Lapsi joka tutkii maailmaa ja itseään
Hiljaa etsin paikkaani joka ei löydy itsestään
Siltikin etsin ja haen
Tuijotan tyhjyyteen joka ei vie minnekään
En ole menossa minnekään
Kun en tiedä mitä etsin elämältä
Elämältä jolla on paljon annettavaa
En vaan näe sitä
Maailma valuu käsien läpi
Käsien arpeutuneiden ja kovien
Haen ja haen kunnes havahdun
Havahdun hetkeen kun katson peiliin
Sieltä katsoo Mies
Olenko tässä vai olenko haaveissa
Haaveissa en voi olla kun tahdon elää
Elää tässä elämässä nyt ja tässä
Hetkessä missä olet siinä
Vieressä ja tässä
Olen luonasi ja pysyn siinä
Hetkessä tässä
Luonasi ja läsnä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot