???

Runoilija Punahilkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2017
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 15:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Onko joku pahasti vialla

kun en ikävöi ketään
en odota
että joku hyväilisi 
minua

jos tulet
niin
nälkäinen susi hyppää

kaulaasi

puree ja imee

rajusti

luulinko päässeeni

kaipuusta suuresta

valehtelen



itselleni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen taidon me osaamme...

Hyvä niin - joskus vaan on suljettava silmät, sydän ja muistojen ovi.
Itselleen ei kannata valehdella, sen enempää kuin muillekaan...joskus silti niin tulee tehtyä. Haikea runo.
 

Käyttäjän kaikki runot