Kesä

Runoilija Tulityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko paistaa.
Haavat henkäilevät.
Laineet liplattavat.
Taivas hohtaa sinisenä.
Tuuli hyväilee paljasta ihoa.
Huulilla kirpeän siiderin maku.

Ihan oma rauha.
Kukaan ei häiritse.

Paitsi sinä.

Selite: 
Fiiliksiä laiturilta saunan jälkeen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on tosi kiva. Tulli ihana kesäfiilis! :)

Tuli hyvä olo, kun löytyi tämä kesäinen, kevyt runo...lämmittää ihan.

hienot sulla on fii´larit

Tuli taas ihan mökki fiilis...=)

 

Käyttäjän kaikki runot