Väsynyt

Runoilija Helmi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus on ainoa asia,

joka pystyy tekemään

pimeydelle vastarintaa"


Rikkinäinen ja haavoittuva sielu,
joka koittaa vahvistua päivä päivältä.
Kirjoitan ajatuksistani ja tunteistani
silloin kun siltä tuntuu.


 

Olen niin väsynyt

jokaiseen suuntaan
mihin katsonkin,
nään vain neljä seinää

ei ulospääsyä,
ei helpotusta,
pelastusta

kuka minua auttaisi,
kuka ymmärtäisi,
kuka edes välittäisi,

tahtoisin luovuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot