Nimetön

Runoilija HentoSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun en osaa puhua, kirjoitan. Välillä mietin, miksi hengitän... //Ethän kopioi.
 

En tahdo ajatella pahaa oloani,

en tahdo puhua siitä,
en kirjoittaa.

Koska jos sen teen,
joudun kantamaan sitä,
merkkiä sydämessä,

Täällä on suru,
täällä on pimeys,
tähdet ja salamat,
ikuinen kuolema ja
kyynelten satama.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot