Nimetön

Runoilija HentoSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun en osaa puhua, kirjoitan. Välillä mietin, miksi hengitän... //Ethän kopioi.
 

En tahdo ajatella pahaa oloani;

En tahdo puhua siitä,
enkä kirjoittaa.

En tahdo miettiä
tai pohtia miksi
on paha olo.

en jaksa enää kantaa sitä,
en jaksa enää murehtia,

en jaksa elää niitä tunteita
uudestaan ja uudestaan

mieluummin kuolen,
tapan itseni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot