Väärä kysymys

Runoilija okturne

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etsi romaani ja tutki sitä;
pureudu tarinaan
ja ajaudu mielikuvitukseen.

Etsi runo ja vietä siinä hetki;
pohdi vertauksia
ja heittäydy tunteiden virtaan.

Etsi laulu ja hiljenny kuuntelemaan;
maistele lyriikkaa
ja koe suurenmoisia hetkiä.

Etsit itseäsi, koska olet niissä kaikissa.

Selite: 
Olemme sisällämme jotain, jonka löydämme vasta etsittyämme ahkerasti. Esitä oikea kysymys, vastauksella ei ole merkitystä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot