honottaa hoon päälle

Runoilija OutoAlterEgo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

arvosteluja 1

jotain mukavaa on sanottu,
minunkin sanomat noteerattu.
olette miettinyt,arvostellu...totuuden puhunut.
minä kiitän teitä kaikkia.

kuin myös te...
kauniita runoja kirjoitatte,
kyynel silmin tunteet jaatte.

kuin myös te...
pilke silmäkulmassa hymyilette,
humoristin sielunne näytätte,
komedian teksteistänne löydän.

niin kovasti haluaisin arvostella,
vastata teidän palautteeseen,
mutta niin monesti sanattomaksi jään.

ettehän tuomitse,kriitikko kun en ole.


-OutoAlterEgo-
 

ihimisiähän täsä kaikki ollaa,
nii miksi pelätä murteita.
nii se on hoon päälle puhuminen huvittanu kaupunkilaista.
mutta miksi sopeutua massaan kun voi olla oma ihtensä.

kyllä se on munki murre ollu paineesa täälä etelän kaupungisa,
ja välillä meinannu sulautua muuhun meluhun...
mutta silti se liikennevalo on edelleen viheriä ja meillä on mökki mehtäsä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Murteissa on ihmisten juuret ja kielen alkuvoima ja siksi ne ovat ansainneet kunnioituksensa aina ja kaikkialla!!

Hauska oikeastaan juuri siitä syystä, että helposti ärsyynnyn siitä, että ihmiset puhuvat vahvasti murteilla. Antoi ajattelemisen aihetta. :)

Murteet on rikkaus. Jos ne katoais, niin kovin olis köyhää suomen kieli!

 

Käyttäjän kaikki runot