ihmettelen ootko mun?

Runoilija kuutamoonhopeinen

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 22.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihmettelen ootko mun?
Valvon vierelläs,
enkä unta saa.
Pitikö sun mua niin syvään koskettaa..

Ikävöin jo nyt!
vaikka lähelläs mä oon, (ihmettelen ootko mun)
en tahtois sua edes yöks menettää.
(ihmettelen ootko mun)

Häilyväinen. Niin. Oot mun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa rakkaus on niin uskomattoman totta, että sen vaikutus on täysin päinvastainen, kunnes lopussa pikkuhiljaa alkaa todellisuus aueta ja usko rakkauteen alkaa voimistua, jotta voi sanoa *oot mun.*

 

Käyttäjän kaikki runot