Sen tuntee

Runoilija kuutamoonhopeinen

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 22.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus harvoin, se on kuin liito
korkealla taivaalla.
Empimättä, päämäärättömästi, olen perillä.

Joskus harvoin, sen tuntee
niinkuin on aina toivonut tuntevansa.

Joskus harvoin, on tällä kertaa aivan tarpeeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot