Rakastan suo aina

Runoilija Lauragrauuuu

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 13.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"valo paistaa tunnelin päässä, nyt sinnittele pysy kii elämässä."
 

Aito rakkaus yhtee meiät vetää takas,
Mä rakastan vaan suo uskoisippa sen rakas.
Oon valmis kaiken sun eteen antamaan,
Kaikesta mitä käykään vastuun kantamaan.
Sun kaa toteuttaa tahon unelmii,
Itkee toisinaa sit taas nauraen vierees nukahtaa.
Antasit mahdollisuden uuden mulle,
Olisin se paras mahdollinen tyttö sulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä suloinen rakkaudentunnustus on!

hyvä rakkaudentunnustus

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot