Hetki

Runoilija tunteidenkieltäjä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei miehiä, ei ongelmia".
 

Istun kanssasi teellä.

Se hetki,
me kaksi.

Yritämme pysäyttää kellon,
se ei tottele.

Ja minun on aika lähteä kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot