Hän

Runoilija tunteidenkieltäjä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei miehiä, ei ongelmia".
 

On olemassa
yksi mies

hänen vuokseen
olen elämässäni
paljon itkenyt

häntä olen
sydämestä rakastanut

ja tiedän:
häntä en
koskaan
saa omistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan kaunis runo..

Totuus tekee kuitenkin lopulta meistä vapaan.... jatkamaan matkaa.

Joskus on parempikin niin. Ja niin tai näin, elämä pitää jokaisen kohdalla sisällään asioita jotka eivät aina ole helppoja, niiden kautta ja läpi kuljemme. Rakkaus elämään on kantava voima joka voi sydämissämme läpäistä ja kannatella rakkauttamme ihmiseen, niin että luovutamme hänet elämän käsiin ilman vaatimuksia, sellainen elämän kunnioitus antaa rakastumisen kokemukseen tilaa, ettemme jää itsepintaisten pinttymien vangiksi ja ala kuvitella että ehdottomasti tarvitsemme tuon tai tuon ollaksemme onnellisia. Luonteva runo syvästä (ja usein kipeästäkin) aiheesta.

Jokaisen naisen elämään taitaa mahtua ainakin yksi tällainen mies..
Kaunista :)

 

Käyttäjän kaikki runot