On aika

Runoilija tunteidenkieltäjä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei miehiä, ei ongelmia".
 

On vihdoin aika
lakata haaveilemasta
unohtaa menneet
ja katsoa tulevaisuutta

Kuinka kipeää se tekeekään
jättää ja kieltää tunteensa
muurata sydän umpeen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis ja puhutteleva on runosi;

niimpä! sinäpä sen sanoit ja toteat sen tässä hienossa lyhkäsessä viisaassa runossasi! upea runo, suosikkeihin ehdottomasti!!!

Puhut nuorella ja aidolla sydämellä mutta lohdutat meitä vanhojakin - kiitos sururunostasi.

Joskus tosiaan olisi helpompi kieltää tunteet ja muurata sydän umpeen. Mutta se tuskin on hyvä tie. Ihminen on tarkoitettu tuntevaksi - mutta ei tunteidensa mukaan eläväksi. Siinä elämän kipeys. Lakata haaveilemasta asioista, jotka eivät ole realistisia, jättää menneisyys taakse ja mennä eteenpäin, sydämellä joka ei ole umpeen muurattu. Avoimella sydämellä, joka on avoin elämän pienille ja suurille ihmeille...

 

Käyttäjän kaikki runot