Mieleni, se kummajainen

Runoilija Kirottu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003
Viimeksi paikalla: 8.10.2023 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä, kohteliaisuus kohteliaisuudesta ja kaunis sana kauniista sanasta. Joskus pitää vain itse sysätä alkuun hyvä päivä.
 

Valon pilkahdus häipyy
suuren ja tumman pilven taa
Voimani ovat ehtyneet
etsin jaksamista
nurkista ja laatikoista
sisältä ja ulkoa

Hapuilen pimeydessä peloissani
pyydän anteeksi olemassaoloani
vaan minä en anna periksi
oman itseni osille
sille syyttävälle äänelle
enkä sille ilkeälle
enkä sille epämääräiselle

Olkaa hiljaa kerrankin!
En jaksa kuunnella
teidän puhetta pään sisällä
Voitte olla vaiti
ja antaa minun olla
Kaipaan vain lepoa
ja rauhaa itsestäni

Selite: 
No. Tätä se on joskus.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot