Epämiellyttävä todellisuus

Runoilija Kirottu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003
Viimeksi paikalla: 8.10.2023 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä, kohteliaisuus kohteliaisuudesta ja kaunis sana kauniista sanasta. Joskus pitää vain itse sysätä alkuun hyvä päivä.
 
Voisiko tämä olla vain pahaa unta
Saisinko herätä tuttuun ja turvalliseen

Milloin se on mahdollista?
Kaipaan ystäviä, ulkoilmaa, kävelyitä, toria,
kahviloita, ravintoloita, aurinkoa
ja tuntien liikkumista keskustassa

Milloin tämä epämukava painajainen päättyy
Olenko enää oma itseni myöhemmin
Kadotanko itseni yhtäkkiä

Voisiko tämä olla vain pahaa unta
Saisinko viimeinkin herätä kauniiseen aamuun
Voisiko elämä olla normaalia
Selite: 
Yritän käsitellä ja purkaa tuntemuksiani vallitsevasta tilanteesta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa 

pidin
Samassa "jamassa" ollaan aivan kaikki, koko maapallolla. 
Runosta huokuu huoli siitä, että mikään ei tule olemaan samanlaista kuin ennen. Jään miettimään, että onko onni mahdollista rakentaa uudelleen, jos maailman rakennusaineet ovat tyystin toiset kuin mihin on tottunut.
Kommentoin tähän, koska koen tunnekielekseni suomen. Luin myös englanninkieliset tekstisi.

Kirjoitat hienosti sanoiksi ihmisen tarpeen ymmärtää vallitsevaa tilannetta, vastuuta ja tulevaisuutta. Henkilökohtaisesti toivon, että me kaikki heräämme omiksi itseksimme tämän jälkeen, kun verhot laskeutuvat. 
Anyway pidän ajankohtaisista pohdinnoistasi.

Kiitos!

 

Nämä runot suomeksi ja englanniksi ovat itselleni melkein ainoa tapa edes saada asiat käsiteltyä ja tuotua esille mieleni maisemia. Olen samaa mieltä, että toivottavasti heräämme itsenämme kun verhot laskeutuvat.

 

Käyttäjän kaikki runot