Tämä elämä

Runoilija Kirottu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2003
Viimeksi paikalla: 8.10.2023 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä, kohteliaisuus kohteliaisuudesta ja kaunis sana kauniista sanasta. Joskus pitää vain itse sysätä alkuun hyvä päivä.
 

Ei nuoruus ole kadonnut
ei nauru ole vaiennut
ei kyyneleet ole ehtyneet
ei elämä ole päättynyt
Katse kohti valoa
eteenpäin myrskyssä
Revi kahleet viimeisetkin irti
riuhdo itsesi vapaaksi
siitä kaikesta kamalasta
vääryydestä, julmuudesta
Käsikädessä eteenpäin
elämän hehkeää polua
Puhdistava sade sinut lopulta
vapauttaa elämään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvatunnelmainen ja toivoa antava suruisankaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot