Räntää

Runoilija Katariina Varjoranta

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.7.2017
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

      Faktaa ja fiktiota. Rakkaudesta runouteen...

***

       1/2018 kuukauden runoilija, niin kiitollinen,
Äänestykseen en enää osallistu...
Lämmin kiitos kommenteistanne <3



***

"Kauneinta maailmassa on se, mitä tavoittelee, mutta ei saa"

-Raul Roine-
 

Käyttäjän kaikki runot