Haaveilija

Runoilija Pikkumamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ILOINEN, KAIKKIEN KANSSA TOIMEEN TULEVA. KAHDEN LAPSEN ÄITI. ELÄMÄ ON LYHYT, NAUTI SIITÄ, ELÄ TÄYSILLÄ.
 

Päivä jälleen illaksi muuttuu. Minä katselen tähtitaivaan loistoa ja haaveilen. Haaveilen kaukomaista ja uudesta vauvasta. Suljen silmäni ja nukahdan uneen ihanaan jossa olen rannalla kauniilla ja aallot vilvoittaa ihoani.

Selite: 
Runo joka syntyi kun rupesin haaveilemaan kesästä.
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava tunnelma

mukava tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot