Yhdeksän Yö

Runoilija Metallisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So is said so be it done..
 

Ajatonta mustaa
kylmää usvaa
läpi mustien vesien huokuu

Ikiyöstä tammen
pohjaan lammen
entisellään vaipuu

Vesien usva kantaakseen
saa olennon osakseen
pohjaan vaipuen kunniaan
ajattomaan...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Väkevää kerrontaa sivellät kynälläsi! Pidän tyylistäsi, tämä näistä suosikkini!

Törkeän taitava.
Tämä taitaa olla se yksi noin viidestäsadasta rimmaavasta suomeksi tehdystä runosta jotka toimivat maistumatta puulta, vielä monen monen lukukerran jälkeenkin.

Siteeraten erästä, runostasi jäi paljon muutakin kuin paska käteen.
Kiitän.

Ja lisään tämän suosikkeihini.

aamuyön kolokon viiliä tunnelma. kosteus purreutuu luihin ja ytimiin. silkkaa horkkaa.
ei edes liian pimmeetä ollakseen yö.

vaan jottain ihan muuta,

Hieno. :) Jotenkin kekseliäs. Hienot riimit...

Ei pidä ajatella kuin runoilija aina(; mutta minusta tässä on jotain jännää ja hyvää ... (:

Jännittäviä usvaisia kielikuvia täällä!

Syvällinen ja kaunis. Suosikkeihin meni että humahti.

Ajattaramaista-fiilistä. Kokonaisuudessaan erittäin toimiva ja sujuva runo. Pidin kovasti!

todella hieno runo:)

siis wau.. millainen pläjäys!
synkkää ja melankolista tunnelmaa,
soljuvia lauseita,
ja ennen kaikkea, sanoma.. koskettaa mielen tummuutta ja jättää jälkeensä kaipuun.
upea!

 

Käyttäjän kaikki runot