Evoluutio

Runoilija Wormgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ööh...?
 

Marjat, sienet, keräävät kädet,
vahingossa tuli.
Siemenen maahan kylvävät.
Kylät pienet, jokien varret.
Suurempi sato,
kasvaa pään koko.

Pyörät, kaupungit, kauppa,
muualla kylä, pieni tupa.
Rautaa takomaan,
päätä takomaan.
Takaisin ei enää mennä saa.

Ahkerasti miehet työssä,
naiset lapset helmoissaan.
Haaveilevat paremmasta,
nuo kurjat,
näkisivät nyt.

Teollisuuden kasvu, nousu
ja tuho.
Liian suuri vallan, materian halu.
Onnea ei tässä maassa enää nää,
kulutus kasvaa,
ihmiset mätää
omassa likaisuudessaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

inhorealistinen

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot