Neuvo

Runoilija Steam

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole aina valmiina kun elämä jakaa lippuja kuuhun.
 

Kysyit helppoa neuvoa
Kohautin olkiani
Omat sanani
Vievät minut pois

Se neuvo
Ei auta sinua
Kohtaamaan itseäsi
Annoit silti ymmärtää

Koita vielä
Et ollut reilu
Sait mahdollisuuksia
Et vain käyttänyt niitä

Selite: 
Ajatus ihmisestä, joka kysyy heuvoa asiaa, johon jo tietää vastauksen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Steam Ikuisuuteen 8.6.2011 0 Runo
Steam Muisti 8.6.2011 0 Runo
Steam Aamu 8.6.2011 0 Runo
Steam Enää 8.6.2011 0 Runo
Steam Vielä yksi 8.6.2011 0 Runo
Steam Aika 8.6.2011 0 Runo
Steam Neuvo 8.6.2011 0 Runo
Steam Pimeää valoa 8.6.2011 0 Runo