Aika

Runoilija Steam

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole aina valmiina kun elämä jakaa lippuja kuuhun.
 

Minulla on aikaa
Jos kaiken kulutan
Heti aamulla
Ei jää mitään

Säästän iltaan
Ja itselleni
Muutaman tunnin
En silti varastoi

Aika kertyy
Kaupunkien ylle
Viimeisenä tuntina
Kaikki alkaa alusta

Selite: 
Runo ajan kulumisesta. Älä käytä koko päivääsi heti aamulla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Steam Aamu 8.6.2011 0 Runo
Steam Aika 8.6.2011 0 Runo
Steam Enää 8.6.2011 0 Runo
Steam Ikuisuuteen 8.6.2011 0 Runo
Steam Muisti 8.6.2011 0 Runo
Steam Neuvo 8.6.2011 0 Runo
Steam Pimeää valoa 8.6.2011 0 Runo
Steam Vielä yksi 8.6.2011 0 Runo