olla päättämättä

Runoilija anniet

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.7.2017
Viimeksi paikalla: 25.7.2017 22:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.1.1996

 
 
kuinka paljon aikaa vaaditaan päättää
tai olla päättämättä mitään
onko liian pelokasta tarttua helpoimpaan mahdollisuuteen
 turvallisuuden tunteeseen

minusta voisi tulla
jotain  muuta kuin pieni lapsi joka toivoo kuuta taivaalta
 keijuihin uskova haaveilija

sanotaan että kaikella on paikkansa 
mutta se ei ole niin yksinkertaista
kaikkein vaikeinta on ottaa 
ensimmäiset askelet
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kynnys ottaa nuo ensimmäiset askeleet on monessa asiassa korkea...ajatuksia herättävä runo.
Minulla oli kuulemma vaikeaa ottaa ensiaskeleita vauvana.
Kyllä se vaan on totta että aloittaminen on vaikeaa.
 

Käyttäjän kaikki runot