Sinä

Runoilija dd4c04181d082dee8c5914c383449400

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2003
Viimeksi paikalla: 23.8.2018 11:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain yksi elämä on elämistä varten.
 

sinä elämässäni
olet kesä sydämessäni
lintujen laulut
ja purojen solinat

olet vierelläni silloin
kun kättäsi käteeni
etsin

olet lähelläni silloin
kun sinua turvakseni
tarvin

siitä rakkaudellani
minä sinua kiitän

sinut rakkaudellani
minä ikuiseksi teen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin vilpitön, tykkään!
 

Käyttäjän kaikki runot