Siivet, jotka eivät kantaneet

Runoilija -Smaili-

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.6.2003
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.8.1989

 

Yritit lentää, mutta et pystynyt. Olin sanonut sen sinulle monta kertaa, että et olisi tarpeeksi vahva. Et kuunnellut minua, sillä halusit kerrankin näyttää olevasi oikeassa. Näin siivissäsi monia haavoja, haavoja, joita ei pystynyt enää korjaamaan. Kiipesit kalliolle, toteuttamaan unelmaasi. Levitit hauraat siipesi ja hyppäsit alas. Kyynel vierähti poskelleni. Tiesin, ettet pystyisi nostamaan itseäsi ylös, vaan tippuisit, etkä selviäisi hengissä. Vajosit yhä alemmaksi ja alemmaksi. Hennot siipesi eivät kantaneet sinua. Jos olisit vielä kerran minua kuunnellut, olisimme voineet toteuttaa unelmasi yhdessä. Mutta nyt. Se kaikki on ohi. Sinua ei enää ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot