Do you believe in God?

Runoilija bc8c98bb0535453ef7443aa96e948ad5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 14:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

YHDEKSÄN KIRJAINTA


Yhdeksän syntistä,
viatonta kirjainta,
tatuoitu Jumalan lapseen.

Inhosta ja säälistä
rakkaudesta olemattomasta.
Pantu tarkoittamaan jotakin,
mitä koko kansakunta rakastaa.

Sinä kauniina päivänä,
kun jätän tämän kaiken
minulle rakkaan ja tärkeän,
ymmärrän viimein nuo kirjaimet.

Mutta en halua kuolla.
Minä haluan uskoa.

BLASPHEMY

Selite: 
einzig wahr
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa eli loistavaa

Näin niin karun tatuoinnin, että..

 

Käyttäjän kaikki runot