rsvp

Runoilija bc8c98bb0535453ef7443aa96e948ad5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 14:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

haluat antaa niin vähän itsestäsi
kuin mahdollista

>mutta minulta vaadit silti kaiken>

en minä halua rikkinäistä välilihaa
vain siksi, että sinä olet libidosi vallassa

enkä minä halua olla sinun lelunasi
kunnes SINÄ löydät sen oikean

koska minä luulin jo löytäneeni

JOS MINÄ ANNAN KAIKKENI
haluan kokonaisen

vastausta pyydetään

Selite: 
répondez s'il vous plaît
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin satuttavaa, realististista vuodatusta, että lukijaankin koskee ! Rakkaus on antamista ja ottamista, mutta se pitäisi kulkea käsi kädessä ymmärtäen.

Hyvin, hyvin puhutteleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot