Varpaisaallot

Runoilija Herra Lumiukko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2003
Viimeksi paikalla: 19.1.2016 15:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syntymäpäiväni yleensä myöhään syksyllä, ensilumen aikaan. Luonteeltani olen tunteikas, iloinen ja elämästä nauttiva Lumiukko
 

Kävelen laiturilla ja sen päähän istahdan,
suljen mielestä pois kaiken minkä mahdan.
Käärin lahkeet lasken varpaat veteen,
siiirrän katseeni kauas kauas eteen.

Tiedän sinunkin istuvan juuri nyt laiturilla,
hiuksesi on koristeltu monella kukkaislla.
Siinä jalkojani vedessä hitaasti liikutan,
ajatukseni sinun luoksesi aalloilla kiikutan.

Pian meidän aaltomme merellä yhtyvät,
yhteiseen pehmoiseen tanssiin ne ryhtyvät.
Vedet sekoittuvat yhdeksi samaksi nesteeksi,
mikään ei voi tulla niiden välile esteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti runosi aallot soivat.

Keinuvan hieno tunne runossasi herättää mielikuvan rakkauslaulusta.

Voi kuinka kauniin ajatuksen runosi sisältääkään. Rakkautta aalloilla :)

Sanompa kun edellinen,voihan vene kun on hyvän hieno runo!Niin hyvin kuvailtu kun olis elokuvana nähnyt,kaunista kaipuuta aaltojen kuljettamaa.

sis ihanuuksien ihanuus :-)

Suloisen kaunis runo yhteisistä aaltojen tanssista.

 

Käyttäjän kaikki runot