4kk

Runoilija Puolisielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2003
Viimeksi paikalla: 11.10.2021 8:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haparointia runomaassa. Kiitos käynnistäsi luonani.
 

Niin on iso itku
suuri murhe pienen tytön
maansuru suorastaan
kun syli ei heti saavukaan

niin on kaunis hymy
aito riemu pienen tytön
onnenpäivä uudestaan
päästä isän syliin turvaisaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin ja kaunis runo!

Osui ja upposi. Todella.

Koskettavan kaunis runo lapselle. Herkistytti.

Aivan kaunis runo lapselle <3

Koskettavan kaunis runo pikkuiselle. ^^

Elämänmakuinen runo! Mikä olisikaan pienelle (ja vähän isommallekin) tytölle tärkeämpää kuin isän lämmin syli.

Kaunista, koskettavaa

Kaunista ja koskettavaa, ihana päätös illalle :)

Ihana kuvaus vauvan elämästä, vilpitön.

 

Käyttäjän kaikki runot