Me

Runoilija majzena

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juuri tässä ja nyt, me saamme hetken olla me
Ei ole ketään muita
Vain me
Olet ihan lähellä
Tunnen lämpösi
Tunnen hengityksesi ihollani
Eikä tarvitse pelätä, että katoat kun avaan silmäni

Juuri tässä ja nyt, tässä hetkessä olemme me
Tietäen että tämä hetki on vain nyt
Ja kadotessaan se jättää jälkeensä kaksinkertaisen tuskan
Sillä maailman edessä emme saa koskaan olla me
Mutta siedämme kivun
Sillä hiljaa sydämissämme, piilossa, yksinäisyydessä tulemme kaipaamaan
Sillä olemme kerran olleet, ja tulemme aina olemaan Me

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
majzena Jouluyössä 20.12.2009 0 Runo
majzena Kaipaus... 20.12.2009 1 Runo
majzena Kerro 20.12.2009 0 Runo
majzena Lennä 18.11.2009 0 Runo
majzena Me 25.12.2009 0 Runo
majzena Nimetön 30.3.2012 0 Runo
majzena Nimetön 17.11.2009 1 Runo
majzena Nimetön 15.8.2010 0 Runo
majzena Nyt näen 31.8.2010 0 Runo
majzena Ystävälle 22.12.2009 2 Runo