When i first met you/kun ensi kertaa sut näin

Runoilija Bazor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003
Viimeksi paikalla: 6.12.2022 8:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onko parempaa kuin seksi, kuka kertoa sen vois. Jos antaa pollelle keksin, se ehkä lentää pois.
 

English Version:

when i first met you i know there was love in air
i thought that it was a true
you were smiling and i was so happy
i thought nothing could go wrong

1why cant you see, that all i need; is to be yours
2you use to be, all i need; all i nee-eed
3i use to be, all you want, all you want)

I use to be everything that you nee-eed,
but suddenly everything change
you started to be so cold like there's only you
like there is no more us

"Kitara soolo" (like there's no more us/like there's only you)

Why dont you tell me just why are you leaving me
why dont you just tell me that
why cant you see that my love is so strong
that you just broke my heart if you go

you just turned your back, you didnt care; how i fee-eel.
you just broke my heart, and walked away; walked awaay

Why did you leave me here walking in rainy night
why didnt you take me there
walking beside you just talking like old times
why you left my here alone

Why did you leave me here walking in rainy night
why didnt you take me there

walking beside you just talking like old times
why dont you just take me there; With you

Suomalainen versio:

kun ensi kertaa sut näin heti tiesin sen
oot mulle se oikea
kun mä sut näin heti tiesin mä sen
en vois varmaan elää ilman sua

miks et mua sä nää, miks et huomaa; miks et huomaa mua,
mitä teen väärin, kun et edes; katso mun suuntaan

miks pitää olla kaiken tän niin vaikeeta
miks ei vois olla helppoo tää
miks ei vois olla vaan sinä ja minä
miks tarvii olla se kolmaskin

(kitara soolo) (mikset sä huomaa? kuinka mä kärsin.)

miksi et vois olla mulle mun prinsessa,
jonka voisin mä pelastaa
miks en vois olla sulle se sun prinssisi,
josta sä niin haaveilet

miks et mua sä nää, miks et huomaa; miks et huomaa mua,
mitä teen väärin, kun et edes; katso mun suuntaan

kertoisit edes mitä teen mä väärin,
niin voisin ehkä sen korjata
ehkä niin saisin sut huomaamaan mut,
mutta kun en tiedä mitä teen väärin nyt

miks et vois kertoa mitä teen väärin,
mitä sä siinä muka menettäisit

miks et vois kertoa mitä teen väärin,
et sä siinä voi hävitä mitään

Selite: 
tää on tällänen biisi vaan... on siihen melodiakin... =D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot