Tyttö naapurin

Runoilija Bazor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003
Viimeksi paikalla: 6.12.2022 8:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onko parempaa kuin seksi, kuka kertoa sen vois. Jos antaa pollelle keksin, se ehkä lentää pois.
 

Mua kiinnostaa,
tuo tyttö naapurin.
Hän mulle aina hymyilee,
ja salaa koskettaa.
Mua kiihottaa,
tuo tyttö naapurin.
unissani tyttö tuo,
mua salaa suutelee.

Mua vi*u**aa,
kun tyttö naapurin.
Vain toista miestä suutelee,
vaik mulle hymyilee.
Mua vi*u**aa,
kun istun keittiöön.
Ikkunasta katselen,
kun pois hän kävelee.

Mua surettaa,
kun katson naapuriin.
tyttö kaunis siellä on ja mulle hymyilee.
mua surettaa,
kun kuulen huutoa.
taas toinen mies vaan huutaa siel,
enkä mitään; mä voi.

Selite: 
Yllättäen vielä kesken... =D ja jälleen melodia löytyy vain omasta päästä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuota, jos tää on todellista ja tapahtuu sulle ni tee alote, pyydä sitä vaik kahville tai jotai, kyl se siit selvenee ;)

Nii ja tää ruo oli kaunis :)
Haikaileva ja toisaalta hiukan surullinen...
Tykkäsin kovasti :)

Hyvää Uuttavuotta :)

kaunis.
*suosikkeihin*

 

Käyttäjän kaikki runot