väärä paikka, väärä aika

Runoilija EyelashCurlers

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 14.4.2009
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.4.1994

kommentit on aina kivoja :)
 

etkö näe etten sovi täydelliseen perheeseesi
joiden hymyjen takaa
ei löydy pakottamista
vaan aitous

etkö näe että istun hiljaa
koska hymyni ei naura
se ei nosta suunpieliäni itsestään

etkö huomaa
kuinka on kiusallista istua hänen kanssaan
kun en tiedä kumpi meistä
ajatuksesi valloittaa

mikset huomaa etten sovi perheesi kanssa
samaan ruokapöytään istumaan

muistatko eilistä?
mihin osaan minä kuulun sinun elämään?

kyllä sinä huomaat,
olet vain siirtänyt minut jo unohdettujen muistojen osastoon

Selite: 
henkilökohtaista
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä ja koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot