Vihastus

Runoilija Heitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta elämää, niin elämä rakastaa sinua! :) <3
 

Istun sängylläni
Silmissäni pilkahtaa
Mitä sinä siinä tuijotat
Lopeta tuo kyyläys
Teen itselleni possunenän
Näytän kieltä
Irvistän
Hei, lakkaa jo matkimasta
Oot ärsyttävä
Kato nyt mitkä korvatkin sulla on
Et sä ole sen parempi kun mäkään
Katson kieroon
Väännän korvani höröttämään
Nyt lopeta
Miksi sä matkit mua?
Hanki elämä..
Okeih saat anteeks sanon ja ripustan peilin takasin seinälle..

Selite: 
:D Tämäkin tapa piristää päivää.. ;);)
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi ei..Tää oli oikeesti hauska!Viimenen rivi paljastaa kaiken..:)Hyvä,todella hienoa!

Hauska tekele. Loppu aivan loistava.

Peilien kaa on todella kiva leikkiä... Ja niistä peileistä on joskus turha helppo tehdä synkkiä. Upeasti sait peilistäsi valoisan. Upea! Ja hauska!

Kiitos kommenteista, olivat ihania! =)

 

Käyttäjän kaikki runot