huudan

Runoilija sisilisko

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki kaunis katoaa, aina.
 

rikki sisältä, vaik esitän jotain muuta
odotan, odotan et tapahtus jotain uutta
ahdistaa, mun täytyy huutaa
huutaa vielä paljon lujempaa
huudan sun nimeäsi pimeään
tiedän, sä et tuu takas, tää kaikki on turhaa
miksi kaikki kaunis aina katoaa
jäljelle jää aina vain tuskaa

kirjotan sulle kirjeen,
ennen kuin mä meen,
mullonikäväsua,
kirjotan sen paperiin,
anteeksi, että rakkautta näin tuhlattiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot