Ujous.

Runoilija Tiia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Du bist hinter mir bran!
 

Siellä hän on mitä teen?
Mullekko hän puhuu?
Mitä osaisin vastata?

Minä juoksen pakoon,
en uskalla kuunnella
mitä hän puhuu,
koska en osaisi vastata hänen rakkauteensa.

Suutun itselleni,
koska en osaa rakastaa,
enkä nauttia jos joku toinen
rakastaisi minua..

Selite: 
*plaaaaah*
Kategoria: 
 

Kommentit

hehee hauskaa et sinä olet ujo ei ois kyl uskonut sisko rakas
kiva runo suosikkeihin tää kyl menee tää on niin hyvä

"ujous" ei ole mikään mukava asia..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Tiia Kotona? 9.3.2004 1 Runo
Tiia Enkeli. 28.3.2004 1 Runo
Tiia Kipua. 11.4.2004 4 Runo
Tiia Ujous. 23.6.2004 2 Runo
Tiia Jälleen 10.2.2005 2 Runo
Tiia Polttomerkitty 10.2.2005 1 Runo
Tiia ...?... 18.2.2005 2 Runo
Tiia -Äiti- 22.3.2005 3 Runo
Tiia Myöhäistä 22.3.2005 4 Runo
Tiia Pieni järjen ääni...? 7.8.2005 3 Runo